Trind Beauty of Nature - Preview

Here's a little preview of the Autumn/Winter collection from Trind, called Beauty of Nature. The press information that I've received is in Dutch only. I'll post swatches of these polishes sometime later this week!


Sunset Orange, Flamingo Pink, Ice Blue, Sea Green, Emerald Swirls, Golden Leaves

Diepe herfsttinten 
Geen seizoen zo mooi als het najaar. Niet zo gek dus dat Trind haar nagellakcollectie voor komende herfst en winter “Beauty of Nature” heeft genoemd. Warme herfsttinten als goud (Golden Leaves) en oranje/rood (Sunset Orange en Flamingo Pink) mogen natuurlijk niet ontbreken. Maar ook blauw (Ice Blue) en groen (Sea Green en Emerald Swirls) hebben, net als afgelopen zomer, weer een plaatsje gekregen in het kleurenpalet. Alleen zijn de tinten nu wat dieper, geheel in overeenstemming met de donkere maanden die in het verschiet liggen. Met deze zes nieuwe krachtige kleuren van Trind Caring Color blaast u iedereen omver komend seizoen!

Decoratief én versterkend
De Trind Caring Color nagellakken zijn niet alleen decoratief. Dankzij de toevoeging van speciale ingrediënten, die ook voorkomen in de nagel zelf, brengen zij de nagels in optimale conditie. Zo wordt de nagelplaat sterker en stimuleren de lakken de natuurlijke groei.